Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhabalar değerli dostlar,
Dün TTNet tarafından arandım ve yeni sözleşme önerisiyle karşı karşıya kaldım. Telefondaki hanımefendi epey konuşup ardından da yanlış duymadıysam 99 TL'lik bir teklif sundu bana ve yeni dönemde fiyatların çok değiştiğini ve bunun bana özel oldukça uygun bir teklif olduğunu söyledi. Şu anda 24 mbps kullanıyorum ve sınırsız şekilde devam ediyor. Yine aynı tarifeyi 99'dan vereceklermiş, normalde 69 TL'den alıyordum. Tabi 150 GB kotam vardı ama şu anda sınırsız oldu. Bu konuda beni bilgilendirme şansınız var mı acaba? Biraz süre istedim. Sebebini sordular; TurkNet'e geçebileceğimi ifade ettim. Telefondaki kişi de ''TurkNet zaten bizden alıyor, onlardan nasıl bir hizmet bekliyorsanız, en az aynısını biz de size sunabiliriz'' falan dedi. Yarın arayacaklarını da söylediler.
Sizce ne yapmalıyım? Yeni tarifelere göre 24 mbps için sınırsız bir şekilde 99 TL mantıklı mı? 35'e de yükseltebilirim de yetkililer gelip hiperi fiber yapana kadar internetsiz kalabilirmişim. O yüzden bu riski göze alamıyorum uzun zamandır ve 24'le yetiniyorum. Sıkıntı da yaratmıyor zaten, epey iyi internetim. Bazen sıkıntı yaratabiliyor ama genel anlamda sorun yok yani. Tarifeleri bilen biri bana yardımcı olabilirse minnettar olurum...