celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-
Bende geçen yıl çok çektim, sürekli acilde buluyordum kendimi. Baş dönmesi göğüste ağrı tansiyonun 18-19'lara kadar çıkması hiç üşümemem Ankaranın -17'lere kadar düştüğü günlerde pencere açık yatmam. İlk başlarda ne olduğunu bilmediğim için baya sıkıntı çekiyordum 6 ayrı bölüm gezdim en sonunda acilde beni resmen check-up yaptılar baktı doktor bir şey yok seninki psikolojik dedi. Psikoloğa gittim prozac başlattı 2 ay kadar şurup içtim sonra hapa döndüm 8 aylık tedavi ardından komple iyileştim ve ilaçları doktor bıraktı. Şuan gayet iyiyim.

Sende olduğu gibi bendede çok fazla vardı kaygılanma herşeyi kafaya takıyordum ilacın baya etkisi oldu. Hemde öyle bir olduğu b12 seviyem düştü. Normal bir insanda 600 kadar olması gerekirken benim değerler 100 'e kadar düştü. (En büyük etken kırmızı et ve yumurta sevmemem.) Daha sonra b12 iğnesine başladım 5 iğne vuruldum hafızamda iyileşti.

Çok kötü günler geçirdim umarım sende en kısa sürede atlatırsın.

Ne alakası var hocam? Dışardan duyma bilgiler bunlar doktor kontrolünde ilerlenirse böyle birşey yok. Zaten doktor kontrolü olmadan devam etmek imkansız ilaçlar yeşil reçeteli elini kolunu sallayarak alamıyorsun.
Kendim zamanında deneyimledim hocam, etkilerini atlatmak bile zor oluyor tedavi sona erdiğinde.
Çevremde de tanıdığım insanlar var. Direkt dolma bilgilerle konuşmuyorum, nasıl sizin yaşadıklarınız varsa benim de yaşadıklarım oluyor.
Çünkü bir ilacı ömrünün sonuna kadar kullanmak bağımlılık yaptığını gösteriyor.