Canberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ağzı olan konuşuyor, söylediğin lafa bak. Arkadaş bir rahatsızlığı var ve kendi başına aşamadığı için kullanmaya başlamış ilacı, keyfinden değil. O kadar adam kullanmış etkisini görmüş dediğin lafa bak sil şu yorumunu

Hocam Allah şifa versin, geçmiş olsun
Merak etmeyin ağzım olduğu için konuşmuyorum. Yazdığım sizi ilgilendirmez hem, hazetmiyorsanız okumayıp geçersiniz. Burası bir forum ve herkes başkasının hakkına geçmediği ve legal olduğu zaman düşüncelerini bildirebilir.
Ben kişiyi yönlendirme peşinde değilim, öneri verdim bir dener misiniz dedim.

Zamanında kendim kullandım, evet bir ilacın tüm acılarınızı aldığınızı sanıyorsunuz, evet öyle de yapıyor başında. Ama asıl şeyler ondan sonra başlıyor, bağımlısı oluyorsunuz, o ilacı almadığınızda eliniz ayağınız birbirine dolaşıyor, eskiden ara sıra olan şeyler sürekli oluyor.
İlaç piyasası hiçbir zaman bitmedi, eskiden tedavi için uğraşılırken şimdi direkt tanıyı yapıştırıp bu ilacı kullan deniliyor.
Kullanan insanların düşüncelerini veya bir başka şeyleri okursanız anlayabilirsiniz ancak.

Ben kullanmasın demiyorum, kesin kullanmasın vs. Fakat tek doktorla da yetinmemek lazım.