bi sabah kalkarsın adsense falan yoktur
Nazaramı geldik ne oldu bilemiyorum ama wallahi o sabah bugün oldu :/ Bu kadar erken olacağını tahmin edememiştim :/ İlk kez hesabım ban yedi ve içinde 10 domain vardı o domainleri yeni hesap alsam kullanabiliyorum umarım yoksa tüm hayaller sönüp gider

AdSense cok acimasizdir.
Benim bunca sene icinde Banlanan AdSenselerin icinde total bir 900 bin tl vardir.
Ek gelir gözüyle bakmanizi öneririm AdSenseye.
Konuyu açtım ve bugün ban yedik

Bandan sonra ne yapılır ki, yeni hesap alıp ondan mı yürüyorsunuz genelde durum nedir? .d
Adsense ile para kazanmaya başladıktan sonra kendinizi farklı alanlarda geliştirmeye vakit bulamıyorsunuz. Normal şartlarda insanlar yılda 1 ay izin yaparken siz 3 ay hatta 4 ay yapıyorsunuz ya da daha fazla..
Bunun haricinde Adsense panelinizde F5 yapmakta sizi diğer işlerden alıkoyuyor, odaklanamıyorsunuz. Çeşitli dalgalanmalarda hayatın sonu geldi düşüncesine kapılıyorsunuz.
Adsense ile kazanmaya başlamadan önce hedefiniz ev geçindirmek ya da karın doyurmak olmasın; ev sahibi olmak ve başkalarının karnını doyurmak olsun.
İşinizi bırakmak için kendinize şu çizgiyi çizin; Adsense karnımı doyuruyor mu? Adsense evimi geçindiriyor mu?
Eğer sorulara cevabınız Evet ise işi bırakabilirsiniz ama ikisinden herhangi birine Hayır diyorsanız işi bırakmamalısınız.
Adsense çabuk bir karar vermem için bugün bana bir kıyak geçti ve hesabımı banladı

Şuan sizin yazdığınızı çok iyi düşünüp bi karar vermem lazım sanırım