bununla ilgili ilk olarak r10 da panik atak adlı bir başlıkla yaşadıklarımı anlatmıştım, birçok arkadaşım buradan öneri ve desteklerini esirgemediler.
parasal konular sebebiyle bir panik atak krizi geçirdim. 1 hafta boyunca sürekli uyumuştum çünkü uyanık olduğum her an ya güldür güldür izleyerek unutabildim ya da uyudum. uyanık olduğum her an zulümdü. yanımda kimsem yoktu ve 1 hafta boyunca neler çektiğimi hastalığı yoğunluğuna yaşayanlardan başka kimse bilmez. 1 haftadır falan çok iyiydim ara ara yine panik atak krizleri gelmeye çalıştı fakat kendi kendimi telkin ederek geçirdim krizleri 2 gündür nefes alamıyordum. bugün randevum vardı ve hastaneye doğru yola çıktım. yolda yanımda para kalmadığını görünce bir kriz daha geçirdim. bu kriz şu şekilde başlıyor. param yok, ya bir şey olursa su almaya ihtiyacım olursa, nefes alamıyorum, başım dönüyor, şimdi düşüp bayılıcam diye düşünürken bir bakmışsın krize girmişsin. bugün bir psikiyatra giderek anti depresan ilaçlarını aldım ve yarından itibaren kullanmaya başlayacağım. biri tranko-buskas diğeri ise paxera ilk ilacı kriz anında kullan hiç yanından ayırma dedi. ikinci ise her gün kullan sakın ihmal etme dedi. birkaç yorum okudum ilk başta pek etkisi olmuyormuş fakat mutluluk hormonu salgılayarak ve kullanan kişiyi hissizleştirerek bütün duygularına engel oluyormuş. yan etki olarak ise iştah açıp şişmanlığa neden oluyormuş.
bu süreçte psikolojik olarak nasıl iyileşebilirim bunun hakkında bu konudan daha önce mustarip olan arkadaşların önerilerini almak beni çok rahatlatacaktır. şimdiden herkese çok teşekkür ederim