Merhaba Arkadaşlar

Bu konuyu ilk açtığımızda 20 adet satış sınırı koymuştuk ve kısa sürede tükenmişti. Hizmet alan arkadaşlardan halen bu konuyu güncellememi bekleyenler vardı. Alt yapımızı güçlendirmek için biraz ara vermiştik. Şimdi yeni dostluklar kazanma vakti diyerek konumuzu güncelledik.

Aşağıda paylaşılan hiçbir paket içeriğinde bot kullanılmaz, otomatik ekleme ve zamanlama yapılmaz. Tüm uygulamalar planlama dahilinde takvime sadık olarak -elle- yapılır. Paket sipariş süresi ile teslim tarihi bilgilendirmesi ilk anda yapılır ve buna sadık kalınır.

Üç çalışmanında birinci iş görevinde yazan tanıtım yazısı, elimizde ki Blog Network sisteminden (20 sitelik A,B,C Class ipler) anahtar kelimenize uygun olan websitesi seçilerek eklenecektir. Yazıyı baştan savma yazmadığımızı özellikle belirtmek istiyorum. Aslında mantık olarak tanıtım yazısı eklemiyoruz. Sitemiz için güzel bir içerik üretiyoruz. Benim size önerim sadece kaynak link olarak sitenize backlink verilmesidir.

Kullanılan Sosyal Medya Siteleri

Flipboard, Diigo, Twitter, Pinterest, Scoop.it, Reddit, VK.com, Flickr, Plurk, Tumblr

75 TL – Silver Paket Paket minimum 1500 kelime içerik ile oluşturulur)

Maksimum çalışma süresi: 10 Gün
  • 1 adet minimum 500 kelimelik içerik eklenmesi (Tanıtım Yazısı)
  • Eklenen içeriklerin 5 sosyal medya sitesinde paylaşılması
  • Web siteniz yada içeriğinizin 10 sosyal medya sitesinde paylaşılması
  • 1 adet 350 kelimelik paravan blog
  • 1 adet pdf backlink
  • 1 adet edu pdf backlink
  • Alt yapısı bize ait olan dizin yada firma rehberi sitesinden backlink (hangisini seçtiğinizi belirtmeniz istenir)
  • Alt yapısı bize ait olan Türk bookmark sitesinden backlink
  • Alt yapısı bize ait olan forum backlink
  • Sitenize farklı ipler üzerinden 3 adet 20’şer kelimelik özgün yorum. Siteniz yorum yapmayı desteklemelidir.
  • 1 adet minimum 350 kelimelik içerik -eklemesi size ait olmalıdır.- Dilerseniz tanıtım yazısı formunda dilerseniz de konunuza ya da içeriğinize uygun olarak.

125 TL – Gold Paket (Paket minimum 2500 Kelime içerik ile oluşturulur)

Maksimum çalışma süresi: 15 Gün
  • 1 adet minimum 600 kelimelik içeriğin eklenmesi (Tanıtım Yazısı)
  • Eklenen içeriğin 5 sosyal medya adresinde paylaşılması
  • Sitenizin yada içeriğinizin 10 sosyal medya sitesinde paylaşılması
  • 1 Adet Turkcell.com.tr Backlink
  • 1 Adet Onedio.com Backlink
  • 1 adet gov.tr backlink
  • 1 adet pdf backlik
  • 1 adet alt yapısı bize ait sitede -çöp olmayan- yorum backlink
  • Alt yapısı bize ait olan dizin sitesinden backlink
  • Alt yapısı bize ait olan firma rehberi sitesinden backlink
  • Sitenize yada içeriğinize farklı iplerden 3 adet özgün yorum
  • 300 kelimelik bir içerikle paravan blog hizmet
  • Altyapısı Bize Ait Olan Forumda Sitenizin soru – cevap usulü ile paylaşılıp -doğal olarak- yorumlatılması
  • 3 adet minimum 350 kelimelik içerik -eklemesi size ait olmalıdır.- Dilerseniz tanıtım yazısı formunda dilerseniz de konunuza ya da içeriğinize uygun olarak.
  • Sitenize 3 adet farklı ip üzerinden minimum 20’şer kelimelik özgün yorum. Siteniz yorum yapmayı desteklemelidir.

200 TL – Platin Paket (Paket minimum 4.000 Kelime içerik ile oluşturulur.)

Maksimum çalışma süresi: 20 Gün
  • 1 Adet Minimum 750 Kelimelik içeriğin eklenmesi (Tanıtım Yazısı)
  • Tanıtım yazınızın 5 sosyal medya hesabında paylaşılması
  • 1 Forum Tanıtımı 300 Kelimelik Özgün Tanıtım Yazısı İle
  • 1 Adet Turkcell.com.tr Backlink
  • 1 Adet Onedio.com Backlink
  • Amazon Community Backlink
  • Sitenizin -yada içeriğinizin- 10 adet sosyal medya platformunda paylaşılması
  • Altyapısı Bize Ait Olan Forumda Sitenizin soru – cevap usulü ile paylaşılıp -doğal olarak- yorumlatılması
  • 3 adet alt yapısı bize ait olan sitede -çöp olmayan- yorum backlink
  • 350 Kelimelik içerik ile paravan blog açılması ve paylaşılması (Wordpress.com)
  • Wordpress.com'da açılan sitenin 5 sosyal medya sitesinde paylaşılması
  • Paravan blog içeriğinin 5 sosyal medya hesabında paylaşılması
  • Bize ait olan firma rehberi sitesinde sitenizin paylaşılması
  • 1 adet gov.tr backlink
  • 1 adet pdf backlink
  • 1 adet video backlink -profil- ile birlikte
  • Alt yapısı bize ait olan dizin sitesinden backlink
  • Sitenize 5 farklı ip’den -farklı zamanlarda- 30’ar kelimelik alakalı yorum -siteniz yorumu desteklemelidir
  • 5 adet minimum 350 kelimelik içerik -eklemesi size ait olmalıdır.- Dilerseniz tanıtım yazısı formunda dilerseniz de konunuza ya da içeriğinize uygun başlıkta, her yazı için ayrı görsel ve etiket ayarlamaları ile birlikte.
  • Rakip analizi ve site yorumlamasının yapılması

Seo Abonelik Aylık 300 TL!

Sitenizi bize teslim ediyorsunuz ve seo desteği için araştırmalar yapmanıza, müşteri yorumları okumanıza gerek kalmıyor. Sitenize iyi gelecek işlemleri yapıyoruz ya da satın alıyoruz. Yaptığımız işlemleri, her ay size rapor olarak sunuyoruz.

E-MAİL: ersanballi (gmail.com)

Hizmet alan arkadaşlardan yorumlar gelmeye başladı;

Rapor için yorumu

Phantasm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet aldım,
söylendiği gibi teslimat zamanında iş tamamlandı.

Şunu söylemem lazım ki rapora baktığımda, rapor beklentimin üstündeydi. Özellikle linkimin eklendiği site, tanıtımını yaptığımız site ile aynı kategoride ve DA'sı neredeyse yakındı. Çöp değil, aktif siteydi. Tertemizdi. Hatta kendisine buradan soruyorum, satarsa alırım.

Demem o ki, sadece tanıtım yazısı alacağım diye böyle bir siteye gitseniz, en az 100tl'den açacaktır ağzını.

Yazılan makale süperdi, sanırsınız kendi A+ siteme yazdırdığım bir makale. Yazanı tebrik ediyorum.

Diğer çok hoşuma giden ise 2 kişi forumda sohbet ederken, birisi diğerine tanıtımını yaptığımız sitenin linkini atıyor. Muhteşem.

Blog backlink var anlatamam...

50TL'ye şaka gibi hizmet. 10 yıllık stok yapası geliyor insanın.

Şiddetle tavsiye ediyorum.
1 Hafta sonra yaptığı yorum

Phantasm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün içerisinde etkisini gösterdi.
sıkı bir keyword "***** ******" yıllar sonra 2. sayfada kendine yer buldu.
hep 70-500 arasında takılıyordu yıllardır. tekrar teşekkürler
Rapor için yorumu

Kagulenay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kelime üzerinden, sipariş geçildi. Siparişin raporunu dün teslim aldık. Gayet ilgili bir arkadaşımız, kelime hakimiyetini biz kendisine bıraktık. Şu an istatiksel olarak ilerleme kat ettik. ilgine teşekkürler.
1 Hafta sonra yaptığı yorum

Kagulenay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekstra: 64. Sırada bulunan kelimemiz, şu dakika itibari ile 2. sayfa 15 sırayı net olarak görmüştür. Keza daha da yükseleceği yönünde hasbihal ettik. 50 Tl’ye gerçekten şaka gibi bir iş. Kesinlikle çöp iş değil. Farklı paketlerde, farklı kelimeler için çalışma yapacağız.

Teşekkürler
ibrahimdvc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad ile çalışma yapılmıştır, detaylı rapor tarafıma iletilmiştir. Sıramalarda çıkmayan anahtar kelimem şuan 5. sayfada çıkıyor. Tavsiye ediyorum kendisini
Gece_Mavisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırdım, bugün raporumu teslim aldım dediği sürede işi teslim etti ve muhteşem bir iş çıkarmış arkadaş. eline emeğine sağlık, teşekkürler.
seyretal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili hocam eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş hediyesi artısı olmuş tşk ederim. İşinin ehli sürekli çalışabileceğim bir arkadaş gözünüz kapalı çalışma yaptırabilirsiniz saygılar
sedatt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılan çalışmayı çok beğendim. Uygun fiyata gayet güzel bir çalışma oldu. Tekrar çalışacağız.
Benimle eskiden çalışan arkadaşların düşünceleri;

hllkrky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ersan arkadaşımla uzun yıllar beraber çalıştık, tam bir SEO dehasıdır. Zamanında onun içn makalelerini yazdığım SEO'su ile kendisinin ilgilendiği ukashbayi sitesini nerelere getirdiğine bizzat şahidim. Bunun yanında dürüst ve sözünün eridir. Ne dediyse yapar ve her zaman sözünde durur. İş disiplini için tek kelime bile etmeye gerek yok, çalışmaktan memnun kaldığım nadir kişilerden biridir.
Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Efsane geri dönmüş. Daha önceleri defalarca seo hizmeti almıştık kendisinden. İşini temiz yapan, yaptığı işin arkasında duran, işinin ehli bir kişidir. Başarılar diliyorum kendisine.
Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senelerdir tanıdığım, iş ahlakının yanısıra, dostluğu ile de sevdiğim bir insan böyle bir konu açar da, ben müşterisi olmaz mıyım?
yekmekci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ersan abi hoşgeldin. Yine bomba gibi bir paketle giriş yapmışın. Daha farklı bir seo desteği konusunda özel mesaj gönderiyorum.