Şaka mı yapıyorsun ne ipi kime yolluyormuş? Adsense herkesin ipini doğru görüyor.
javascriptin ne olduğunu bilmiyor musun? Ziyaretçiler direkt Google'a bağlanıyor Cloudflare ile konunun ne alakası var? En ufak teknik bilgin yok, görüşün maşallah.
Basitçe anlatayım, eğer bir gün Google Cloudflare servisi kullanır ve reklam serverlarını Cloudflare arkasına alırsa, ziyaretçilerimizin ipini göremez, o zaman mod_cloudflare kullanması gerekir görmesi için. Yani konuyla ilgisiz.
CF açıldığı günden beri 50'den fazla site de kullanıyorum.
ne blacklisti, o blacklist domaine oluyor, Google'a yakalandığın için, Ama suçlu ip ve Cloudflare. Cloudflare'nin tüm ipleri güvenilir. Milyar tane spam atan ip mi sanıyorsun onları?
yazıcam yazıcam çok güzel açıklama yapmışsın 2-3 tane makale okuyup bunları söylüyorlar belki ayarlarını düzgün yapamadı arkadaş veya kendi serverinda hostunda sıkıntılar oldu hemen cf ipne ben business - pro kullanıyorum 20 hesabımda 20 alan adımda 4 yıl olmuş bugüne kadar 1 kere ne sorun ne sıkıntı ne ban ne başka bişey cf herşeyi değiştiriyor yukardan aşağıya herşeyi =)