DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayıptır söylemesi kimsenin bilmediği bu bilgiyi sen nerden biliyorsun?

Ya dayın Mitte çaycı yada bir gariplik var
PM attım dostum. ön yargı ve hayalleriniz müthiş alışmışsınız trol hesapları okumaya.

crooper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
patlamasada hedefine ulaşmış
Çok güzel mantık hocam. 10 atıştan 5 i başarısız biz bilmiyoruz bu işi. bırakalım gitsin. SpaceX'in kaç roketi * patladı şimdiye kadar. Ama sonunda oldu değil mi. Bir yerden başlamak gerek. Tekerlek nedir bilmiyorsanız, araba yapmadan önce tekerleği icat etmeniz gerek.
Bilgi birikimi nedir bi öğrenmek gerek, yüzde 50 başarının ilk kez güdümlü bomba üreten bir ülke için ne kadar başarılı sayılabileceğini tartacak kadar mühendislik deneyiminiz var demekki.
Zamanında bu zihniyet, teyyare fabrikalarını kapattı, yerli otomobilin üretimini kaldırdı biz beceremiyoruz diye. Oysa zamanında motoru amArikadan alıp bi araba üretseydik, şimdi şase nasıl üretilir, kaporta nasıl daha aero dinamik olur bilir, motor üretmeye odaklanırdık.
Bu konuda muhalefet olmak için muhalefet olmayında, ildiğiniz konudan yürüyün, tarımı öldürdüler, çiftçiyi bitirdiler, dolar uçtu, her yer özelleşti, sayacak o kadar cok kötü şey varki ülkede. Belki bi iyi gelişme bu savunma sanayindeki gelişmelerdir.
Saygılar bizden.

Sen denetleme değerlendirme. ihale kurulunda mı çalışıyorsun? o çok övündükleri kalekolların tavanından su akarken, 2019 yılında askerlerimiz donarak ölmeden önce teçhizatlar full donanımlı diye reklam gaz basıyorlardı. o Havayı koklamadan o havayı solumadan asıp kesiyorsunuz medyada okumaktan başka ileri giden bir yanınız yok hepsi kağıt üzerinde.

tv de izlediğiniz karakollar 1 hafta hazırlık yapıyor. hazırlık yapmadıkları karakollara MSB bakanı kokutan bıçak yok mu ankaradan geldik.

bahsettiğim 10da 5i hedefi vuruyor diyorum ya. siz 5 tanesinin kayıplı, 5 tanesinin hedefi tam vurduğunu sanıyorsunuz değil mi? peki bu adamlar 10 tane füzeyi babasının hayrına veriyorlar para pul istemiyorlar sanıyorsunuz.

10 miktar füzenin parası tamı tamına ödeniyor.
hedefi vurup öldürenleri topladığında paranın karşılığı yok.

Bu olayları bizzat gördüm. Herkesi kendiniz gibi okuyup gaza gelen teori konuşan insan sanmayın.

Asker, polis şehit olmasın diye daha fazla çabalamak gerekiyor.

Ha siz buna inanmıyorsunuz ya..

Üniformaların kaç kere değiştği kaç kere yeniden basıldığına bakın. hepsi rant. Jandarmanın üniforması aliexpress çakması polislerin yeni üniforması havacı kamuflajı gibi havacıların rengi atık üniforma bi düşünün bu rant mı değil mi? Kullanan kişiler olarak söylüyorum. Hepsi rant ve kullanışsız şeyler ama diz devam edin.

Muhalif, bu zihniyetli cümlelere