Kendisine teşekkürü borç biliyorum. Bugüne kadar çok sayıda site deneyimim oldu. Hatta aylık 40-50k görüntülemeye sahip türkçe sitelere sahip oldum. Fakat maalesef ki aylık kazancım hiç bir zaman 500 TL'yi geçmedi.
Bundan yaklaşık 4-5 ay önce (Ekim başıydı sanıyorum) forumda açtığı bir ilana rastladım ve normal fiyatın biraz altı bir rakama karşılığında kendisinden bir hizmet satın aldım.
Her şeyi en baştan ifade etti. Verdiği hizmet karşılığında bana hiçbir şeyin garantisini taahhüt etmedi. Ben de şansımı denemek için ilgili hizmeti satın aldım.
aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü üzere kazançlar Kasım ayı itibariyle başladı. Gün oldu 318'leri gördü. Son iki aydır kazandırdığı aylık kazanç 4.500 lira. Toplamda elde ettiğim kazanç 10 bini geçti.
Fakat unutumamak gerekir ki, her şeyde olduğu gibi burada da işin içine kısmet ve nasip giriyor. Zira hiç kimse her ay 5 bin lira kazanacağını bildiği bir siteyi 600-700 liraya bir başkasına yapmaz. Kendisinin bana taahhüt ettiği şey, tam otomatik 1k içeriğe sahip bir site hizmetiydi. ben de o hizmeti satın aldım. Biraz da kısmetimiz sayesinde bu ölçüde para kazanmak nasip oldu.
Velhasılı kelam Sonuç olarak
@androidcim'e buradan bir kez daha teşekkür etmeyi bir borç bilirim.