Merhaba,
Forumdan Lenovo Thinkpad x230 almıştım Dockstation'ı ile birlikte tabi benim aldığım cihaz i5 3320M işlemcili 12.5" bir laptoptu. 9 hücreli pilini Amerika'dan tedarik ettim inanılmaz uzun gidiyor ve SSD disk taktım benim için harika bir laptop oldu. Ubuntu ile kullanıyorum ve gayet performanslı. Sistem ve Yazılım sektöründe anlık hizmet çok önemli olduğu için bu laptop ile her yerde mobility anlamında çok rahat işlem yapabiliyorum.
Bunu anlatmamın sebebi Lenovo Thinkpad serisi bence bir çok laptoptan farklı bir kulvarda. Yani bu SL serisi hakkında çok fikrim yok ancak "standart" kullanımlar için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Fiyat olarak bana da yüksek geldi. Şayet tek olay Core 2 Duo T serisi işlemcilerde Chrome vb. tarayıcılarda video vs. izlemek istediğinizde işlemci kullanımı %80 lerde dolaşıyor. Benim satışa çıkardığım bir casper marka laptop'um var hemen hemen aynı özelliklerde bu laptop ile bakın isterseniz. Ancak tabi ki Lenovo Thinkpad ile Casper kalitesi karışlaştırılamaz. Birde bu laptop'un bataryası var mı? Kolay kolay bulunmuyor bilginiz olsun.
Teşekkürler yanıtınız için, dediğiniz noktalara dikkat edeceğim.