Merhabalar
Maddi durumumuz alla şükür orta halli sürünüp gidiyoruz Türkiye şartlarında.Teyzemin eşi bi nedenden dolayı cezaevinde teyzem bizde
kalıyor.Biz destek olmaya çalışıyoruz.Kendisinin maddi durumu biraz sıkıntılı.Yaşlarıda var 55-60 yaşlarında annemle ikisi ama kanları genç

.
Bi iş yapmak istiyorlar evden para kazanıcakları ,örneğin örügü gibi el işi bişey yapıp pazaralamak yada satmak istiyorlar.
Bu ara başımın etini yiyorlar bişey bul yapalım filan diye benimde açıkcası mantıklı bişey gelmedi aklıma.Daha önce çevresinden ve kendisinden bu şekilde tecrübesi olan varmı arkadaşlar evden el emeği bişey yaparak para kazanacakları bi iş gibi..
Elleri herşeye yatkındır.Ancak boşa uğraş olmayan bişey olsun istiyorlar.
Bi ara köy ekmeği yapıp satmayı düşünüyorlardı , Daha sonra bebek örgü kıyafet yapalım dediler , şal yapalım dediler ama bunların sürümü yok.
Parti malzemesi konfeti gibi bişeyde olabilir yada daha değişik şeyler bu işleri hiç bilmiyorum ben acıkcası..
Vericeğiniz fikrin internetten pazarlnması ve sürümü olması gerekli benim için.Başlngıç için 1-2bin tl destek olucam ben onlara.
Cevaplarınız için teşekkürler.Hertürlü fikre ihtiyaç vardır