hocam burda illegal olark kiraya veren var onun gibi yapsanıza?
hocam antep üzerinde öyle birsey yok maalesef 😅 keske bulabilsem bi türlü bulamadım sürekli olarak gidiyorum fakat tecil bitmeden gidiyordum hep suan bi korku var icimde.
kuzenimle bir otelde kalmıştık asker kaçağıymış. Sabah kapıyı çaldılar aldılar bir kağıt imzalatıyorlar. 15 gün içinde gelecem şeklinde. Birde para cezası kesiyorlar bayadır kaçakmış. Kiralık ev tutuyorsan arkadaşının kimliğini ver tek kimlik yeterli oluyor. Çok sık denetlenen bir yer ise evi kiralayan herkesin kimliğini ister.
o zaman rica edelim sabah saatlerinde gidecegim kimliksiz sadece arkadasların kimligiyle kayıt yapsak olur mu tarzında bakalım ne diyecekler umarım kabul ederler.
Hocam Antepte olsam benim eve geçin ya ben birkaç saat dışarıda kahve mahve içerim derdim bu neymiş ya.
hahahaha teşekkür ederim fakat inanın bende ne yapacagımı saşırdım sabah gidecegim icin gittigimde rica ederim umarım geri cevirmezler.