c# (csharp) icin c diez diyen adam duydum da masrafli bir dil ifadesini ömrü hayatimda ilk kez duydum, tesekkürler
----------------
Gelelim konu sahibi arkadasin sorusuna;
öncelikle algoritma diyen kim varsa ondan uzak dur hocam

algoritma öyle ögrenilecek bir sey degil. Yazilimda algoritma dedigin sey, problemin cözümüdür. Her problem farkli olacagi icin, cözümleri de farklidir. O yüzden öyle genel bir algoritma olayi yok ki zaten insanlarin agzina sakiz gibi yapismis. Algoritma ögren, matematik ögren, ingilizce ögren diye.. Bunlarin hic birine gerek yok.! Ben yazilima baslarken hicbirini de bilmiyordum.. (sen kimsin diyorsan mesaj atabilirsin bana).
Yapacagin is basit, güzel bir tane kitap bul (sefer algan'in kitabi ilk ciktiginda essizdi ancak durum nedir bilmiyorum, son yillarda daha iyi kitap yoksa onu temin etmeni tavsiye ederim). Ikinci olarak da bu isi adim adim anlatan bir adamin videolariyla git (kitap sikici olabiliyor bazen o yüzden videolar renk katar). Gözüme ilismis ve baya kisiye tavsiye ettigim bu bilge adamin egitmenlerinden (hala calisiyor mu fikrim yok) birinin youtube a ekledigi playlistleri sirasiyla takip et
https://www.youtube.com/channel/UC06...pUIg/playlists
bunlarin hepsini bitirirsen bir seviyeye gelirsin... Zaten ondan sonrasini kendin karar verecek düzeyde olacaksin..
Kolay gelsin
Belirttiğiniz hocanın kitabı inceledim.Çok tutulan bir kitap sanırım 23 baskısını yapmış.Lakin bu aralar kitap yada vb şeylere para verebilecek durumda değilim..
Belirttiğiniz youtube videosunu hatırladım.Yıllar önce cyber warrior üzerinden eğitimi indirip biraz bakmıştım.Aklımdan da bu dershane ortamında anlatan hocanın videosunu bulsamda ona da çalışsam vardı .Videoyu görünce eskilere gittim.
Bilgilendirme ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Size nacizane önerim şudur:
Sefer Algan'ın Her yönü ile csharp kitabını alın. dilin temelini öğrenmek için yeterli olacaktır.
sonrasında ileri seviye konulara giriş yaparsınız
İlerliyen zaman diliminde belirttiğiniz kitabı almayı düşünüyorum.Lakin bu ara büyük ihtimal video üzerinden gidecem.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
4-5 ay önce unity için eğitim seti satın almıştım.Onun içerisinde c# temel bilgiler yer alıyordu .Ona da çalışacam .Tavsiyeniz için teşekkür ederim.