SesLiModel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlarınız için sapolun 17.548 Gönderilen URL'ler
3.978 dizine eklenen URL'ler bu hiç bir zaman yükselmedi ana kelimler de varken 4 aydır site yok Üstelik siteyi günde güncel 10 yakın makale giriyorum google bot geliyor herşey yerin de ama bir türlü site kelimler de yok seo çalışması yapılmadan önce de ana kelime de ilk sayfaydı Paket almadım sağlam siteler den link aldım news siteler den tanıtım yazısı aldım zararlı linkleri temizledim ama site 4 aydır yok ana kelime de alt kelimler de var ama neden ana kelimede hala kığırdama olmadı ilk 500 bile yok
yapılan seo çalışması sürecindeki verileri kontrol etmek gerekir. trafik artışı, sayfa dolaşımı, sitede geçirilen sürede yükselme olmasına rağmen ana kelimede bir ilerleme kayıt edilmedi ise ilgili kelimede sitenin filtreye takılması mümkündür. kaldı ki, alt kelimelerde yükselmenin olduğunu ama ana hedef kelimede yükselmenin olmadığını ifade ediyorsun.

Tabi ana kelimedeki rekabet durumu, alınan linklerde ana kelimeye ne derece yer verildiği gibi verilere de bakmak lazım. mesela, alt kelimelerden daha fazla link alınmışsa ve alt kelimelerden daha fazla trafik çekildi ise, ana kelimede performans düşebilir.