delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ecel gelince check up var mı diye bakmıyor. İlaçlar insanı daha çok hasta ediyor. Hastaneye gidiyorsunuz zaten baktıkları yok, özele gidiyorsunuz yani şunu da yaptırsan iyi olur hop içine bir şüphe düşüyor sonra o tahlil bu tahlil derken bir bakmışsın ki hastalık hastası olmuşsun. Hasta olmuyor da değilim, burnum sürekli akar ama önlemimi terleyerek hemen alırım, burnumu hemen silmeye başlarım su çekme işini arttırırım atıyorum yani mikrobu vücudumdan.
Hocam senin vücut terle atıyordur herkeste keşke senin gibi olsa. ben grip olayım ilaç yada serum yemeden asla atlatamam bu profesör kürleriymiş bilmem nesiymiş hayatta iyi gelmez antibiyotik yemeden hayatta düzelemiyorum 1 sene denedik vücut kendi kendine iyileşsin bakalım diye hiç unutmam 2004 senesi zatürreye çeviriyodu doktor ağzıma etti sen bronşit geçirdin kendi kendine iyişelemezsin diye gerçektende öyle. Herkes ister ilaç kullanmadan iyileşsin ama tamamen yapısal bişeydir, senin bünyen gribe dayanıklıdır ıhlamurla terle atlatırsın ama öyle vücutlar vardır hastanelik olur ilaçla zor iyileşir öyle düşünmek lazım.