İş verenim ben tekim kendi işim gıda ve kredi kartlarımı yaklaşık 8 9 aydır asgari ödeyerek geçip gidiyorum. Diğer türlü zaruri hiç bir ödemem yok tamamen iş için ne tatil ne araba ne telefon ne üst baş v.s sadece haftada 1 2 dışarda çay kahve o da asosyal olmamak için. Yoksa o da yok ama işte. Devlet babanın çıkardığı daha doğrusu hükümetin çıkardığı şeyler lafta hep. Ben kredi kartı yapılandırmasına sokuyorum 1 kartımı artık çıkmaza girdim daha kabul ederse ziraatbank. Mecbur kalmasam yaptırmam cünkü yapılandırma iyi bir şey değil. Bundan önce kobi destek kredisi dediler. Şirket evraklarını gönderdim fakat kar az gösterildiğinden vermedi banka büyüklere veriyorlarmış ne anladık! Kredi kartı kapama kredisi denedim onda da banka vermedi halbuki inanıyordum çıkmasına olmadı. Halk bankasına gittim yapılandırma için onlarda da işlem Kredi kartın da "Taksit" varsa taksitleri kabul etmiyolarmış. Ki benim ödemelerimin %90 taksit malzeme alımından dolayı. Kısacası HalkBank ta yalan oldu. Oradan çıktım VakıfBanka gittim. Ben Kredi kartı yapılandırma için geldim dedim. O da sizin bizim bankada hiç hesabınız ve ya hareketiniz yok bizim kampanyamız kendi müşterilerimize dedi. O da yalan. Kısacası demem o ki hükümet bir laf atıyor ortaya ama devamı yok. Gidiyorum bankaya dün haberlerde gördüm diye bankacılar daha bize müdürlükten yazı mazı gelmedi bekleyin diyorlar. Sonra netleşiyor derken v.s sizin kaarınız az diyor nasıl verelim diyor. Neyse mayıs ayında bırakıp maaşlı işe gircem bulursam asgari ücretle. İşim gıda ve temizlik.. Batırdılar esnafı...... evlilik için 100k param vardı borçlar bkuna 50k ya düştü son 4 5 ayda!