Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense ile para kazanmaya başladıktan sonra kendinizi farklı alanlarda geliştirmeye vakit bulamıyorsunuz. Normal şartlarda insanlar yılda 1 ay izin yaparken siz 3 ay hatta 4 ay yapıyorsunuz ya da daha fazla..

Bunun haricinde Adsense panelinizde F5 yapmakta sizi diğer işlerden alıkoyuyor, odaklanamıyorsunuz. Çeşitli dalgalanmalarda hayatın sonu geldi düşüncesine kapılıyorsunuz.

Adsense ile kazanmaya başlamadan önce hedefiniz ev geçindirmek ya da karın doyurmak olmasın; ev sahibi olmak ve başkalarının karnını doyurmak olsun.

İşinizi bırakmak için kendinize şu çizgiyi çizin; Adsense karnımı doyuruyor mu? Adsense evimi geçindiriyor mu?

Eğer sorulara cevabınız “Evet” ise işi bırakabilirsiniz ama ikisinden herhangi birine “Hayır” diyorsanız işi bırakmamalısınız.
İşi her türlü bırakmak istiyorum. Sabah 8 Akşam 19,00'a kadar sigorta olmadan asgari ücret alarak çalışıyorum, üstelik işin bana hiç bir katkısı yok sabahtan akşama sadece bilgisayar üzere veri kontrolü yapıyorum... Yani şuana kadar bu kadar kalmam delilik sanırım, bölgedeki iş şartlarının geneli böyle ne yazık ki, bu nedenle umudu yazılım ve adsenseye bağlamışım. Çalıştığım işin yarısı kadar şuan adsenseden kazanıyorum fakat kazancın %90'ı editör ve diğer masraflara gidiyor. İşi bırakıp yazıları kendim yazarak ve site ile daha çok ilgilenerek mevcut çalıştığım iş kadar kazanabilirim sanırım.. Çoğu arkadaşın yazdığı gibi sadece adsenseye umut bağlamakta mantıklı değil, bu nedenle adsense ile beraber yazılım/tasarım'ı da yürütmek istiyorum. Hem adsenseden kazanıp hemde yazılımda prof olacak kadar bilgi öğrenen var mıdır onu merak ediyorum :9

EgeCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazandıktan sonra işini bırak. Kazanmadan , kazanırım diye bırakma sakın..!
İşi bırakırsam şuan daha az mesai ile işten aldığım kadarını kazanırım sanırım :/

emreigde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence adsense olayini sadece ek gelir olarak gorun tum hayatinizi ona baglarsaniz ileride gelecek bir guncelleme ile tum emekleriniz cop olabilir
Yakin tarihte guncelleme denen sey ile binlerce lira zarar ettik
Yillar sonra Turkiye reklamlarina sinirlama getiriyorum da diyebilir
İşte zaten bu nedenle yazılım ve tasarımda öğrenmek istiyorum Yani bi nevi adsenseyi eğitimim için bir burs olarak düşünelim, birkaç ay veya birkaç yıl adsense ile geçinip bunla beraber yazılım öğrenmek istiyorum.