haruntt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sene önce hiç hastalanmıyorum diye övünmüştüm. 1 hafta sonra bir aleji başladı. 2 senedir devam ediyor. burun kaşıntısı boğaz kaşıntısı. alerji ilaçları kullansam baş ağrısı yapuyor.
ilaçlar ne yazık ki böyle, bir yeri tamir ederken ötekini bozuyoruz. Mesela elimde egzama oldu (baya bir zaman önce) gittim doktora standart antibiyotik yazdı, bu ne dedim (tip tip baktı benden iyi mi bileceksin diye) tekrarladım bu nedir, antibiyotik dedi. İyi de krem yazaydın bari diyerek ayrıldım oradan. Ardından bana ne iyi gelmiyor diye araştırmaya başladım. Domatesi kestim, sonra baktım devam, peyniri kestim, yoğurt falan derken mayalı şeylerin bana iyi gelmediğini fark ettim ve yoğurt beyaz peyniri kestim artık egzama yok oldu. yoğurt yediğim anda elim başlıyor kaşınmaya peynirde de aynı durum. Zaten market yoğurdu yesem 2 gün ellerim kaşıntıdan ölüyorum artık ne katıyorlarsa. O yüzden kendinizi kontrol altına alıp bu şekilde tedavi yöntemi olabilir.

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neşter zaten kesinlikle kullanılamaz da o kupa gibi aletler var onlar sanırım tekrar kullanılmıyordur.
Yok hocam kupaları ve kesme parçasını (neşter değil doğrudur daha ince uçlu bir şey çizik atıyor) çöpe kendimiz atıyoruz. Hocam o kadar çıkan kanı temizlemek zaten ayrı bir dert kimsenin uğraşacağını sanmam.