Merhabalar,
Öncelikle şunu söylemeliyim ki arada bir oluyor zaten. Bu tür krizlerimden eğlence bile çıkarabiliyorum bazen ama genel olarak insanlara karşı bir zararım olmuyor sadece kendi içimde savaş çıkıyor diyebilirim.
-
Bununla ilgili forumdaki hatırı sayılır birisi ile de konuşmuştum. Kendisi başta ergenliktendir demişti ama konuyu açınca biz hiç böyle ergenlik yaşamadık ciddi olabilir dedi.
Zaten halihazırda 5 gün sonrasına randevum bulunuyor psikolog'tan. DEHB hastalığım olduğunu biliyorum ancak içime sinmediği için bir araştırma yaptım ve şüphe verici bir durumla karşılaştım.
DEHB tedavisinde kullandığım Concerta bazı hastalıklara da ters tepki yapıyormuş. Bu hastalıkları eledim ve Bipolar sorunum olabileceği konusunda içimde bir şüphe oluştu.
Konuyu fazla uzatmak istemiyorum o yüzden daha uzun olan açıklamayı psikologa söyleyeceğim.
-
Sizde de böyle günün belirli saatlerinde sebepsiz yere sinirlenme veya aşırı mutluluk durumu oluyor mu? Veya olan bir yakınınız var mı? Ben her gün çoğunlukla akşam saatlerinde saat 6 ile 11 arasında bazen aralıklı bazen de devamlı olarak her şeyin sonu gelmiş gibi içe kapanık bir duruma giriyorum. Çoğunlukla aralıklı olduğu için benim tabirimle iki saatlik çılgınlık durumu oluyor bende. En ufak şeye sinirlenebiliyorum veya en ufak bir şeyde bir anda aşırı derece mutlu oluyorum, vücudumda bir özgüven ve mantık(benim tabirimle) duygusu oluşuyor falan.
Doktordan önce burada sormak istedim ^^. Cevaplarsanız sevinirim
İyi akşamlar dilerim herkese.