Selamünaleykum arkadaşlar adsense gelir elde eden kişiler için sürekli merak ettiğim bir konu var.
İçimizde acaba sadece adsenseden gelir sağlayan, evini geçindiren var mıdır? Misal benim şuan adsenseden ufak bir gelirim var ve mevcut işimden istifa edip adsenseye yoğunlaşarak gelir elde etmeyi düşünüyorum. Adsenseden günlük 4-5 saat veya artık ne kadar gerekliyse o saat süresince çalışıp kalan zamanı da
ingilizce ile yazılıma ayırmayı düşünüyorum böylece bir alanda prof olup global düzeyde yazılımsal işler çıkarmayı hedefliyorum. Yalnız bu konuda
daha önce adsenseden gelir elde edip yazılım, tasarım veya herhangi bir alanda kendini geliştiren var mıdır merak ediyorum. Böylece bu düşüncemde motive olurum ))
Edit: Bu soruyu(gerçi soru diyorum ama soru içinde sorular var ) sormanın nedeni şuan çalıştığım işin maaş dışında bana hiçbir katkısı olmamasıdır, yani gençlik çağında sadece para için çalışmak yerine bana birşeyler katacak birşeyleri de öğrenmek istiyorum. Zira bu yaş aralığını geçip yaşlanınca bilgiyi kavramakta daha zor oluyor, ilerde sap gibi bir yaşam sürdüğüme pişman olmak istemiyorum açıkçası
Benim ilgi alanım yazılım ve tasarım olmasına rağmen çalıştığım iş bu alana oldukça uzak ve işten hiçbir haz almayıp sıkılıyorum. Doğu bölgesinde yaşadığım için maaş babında da tatmin edici bir maaş olmamakla beraber, yazılım alanında bölge oldukça geride duruyor. Böylece adsenseye ümit bağlayıp ancak kendim online olarak birşeyler öğrenmek istiyorum, fakat kaygılarımda yok değil. ))