bende hasta olmam vucudum dayanikli. ayrica hacamatin faydali olup olmadigi kesin olarak bilinmiyor.
Ben çok faydasını gördüm ayrıca deri altındaki kanı alıyor herhangi bir zararı yok. Kıl dönmesinden ameliyat olmuştum oturduğumda sürekli uyuşma oluyordu, hacamattan sonra uyuşma sıfır

Ameliyat sonrası deri altında kan kalıyor.
3 vakte kadar hasta olucaksın hocam
Allah korusun
Bu mesajı yaymazsan asıl sen hasta olacaksın

İzmir'de steril ortamda hacamat yapılan yer tavsiye edecek varmı ?
Özel mesajla istanbuldaki birinin telefonunu göndereceğim hocam belki o bilir. Çok dikkat edilmesi gereken bir durum.
Bende böyle derdim hep. Bağırsak enfeksiyonu geçirene kadar belki 5 yıl hastane yüzü görmedim. Ne zaman enfeksiyonu geçirdim arka arkaya bir şeyler çıkmaya başladı. Böyle dillendirince nazar değiyor herhalde.
Allah'a sığınırım bu durumdan. Aynen dediğiniz gibi oluyor belki de fakat şükürler olsun bir sıkıntım da yok.
Bizim eniştede 20 senedir hasta olmuyordu tak dedi birden gitti. Aman hocam sen yinede bi check up yaptır. Hasta olmayandan korkacaksın demişler.
Ecel gelince check up var mı diye bakmıyor. İlaçlar insanı daha çok hasta ediyor. Hastaneye gidiyorsunuz zaten baktıkları yok, özele gidiyorsunuz yani şunu da yaptırsan iyi olur hop içine bir şüphe düşüyor sonra o tahlil bu tahlil derken bir bakmışsın ki hastalık hastası olmuşsun. Hasta olmuyor da değilim, burnum sürekli akar ama önlemimi terleyerek hemen alırım, burnumu hemen silmeye başlarım su çekme işini arttırırım atıyorum yani mikrobu vücudumdan.