RECEPCALISKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son bir kaç aydır beni kanser etme yolunda ilerleyen vodafoneden bugün csgo oynarken oluşan ping sorununa en sonunda tak ettim ve türkneti arayıp hiç düşünmeden işlemleri başlattım. Türknete geçerek iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum fakat vodafoneden kurtuluyorum diye çok seviniyorum. Taahüt bitiş tarihim 10.05.2020 adamları aradığımda bana cayma bedelinin bile fiyatlarını vermiyorlar yahu neymiş iptal talebi oluşturduğunuzda görebilirsiniz tekrar vazgeçerseniz sıkıntı olurmuşmuş.

Geçenlerde pingim yüksekdi aradım güncelleme yaptılar (her seferinde güncelleme yapıyorlar aradığımda yani modemi yeniden başlatıyorlar.) hız testi yaptığımda pingim 80 çıktı ve adam şuan normal olması gerekeni alıyorsunuz dedi

35 Mbite kadar limitsiz paketim 1-2 hafta içerisinde aktif olmasını umuyorum inşallah evrakları vs. göndericem. 1 adet VDSL modem alacağım 2. el satan arkadaşlar var ise PM atabilir.

Santral mı her neyse aramda ortalama 600 - 700 metre kadar fark var kaç mbit hız alırım tahminen bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim
Hocam 400 500 lira cayma bedeli çıkarabilirler. Türknet 120₺ sini karşılıyor. Dikkat edin derim.