1 sene olacak panel sahibiyim forumdaki panellerin %90'ını kullandım ve kesinlikle
@SosyalFOR;u tavsiye ederim. Piyasa koşullarına göre en iyi panel hizmeti alabileceğiniz yer diyebilirim. Nedeninide şöyle açıklayayım;
Diğer panellerde bir sorun olduğu zaman çeşitli bahaneler üretilebiliyor, geç cevaplar veriliyor veya bir çoğu aradan max. 2 ay geçince desteği kestik satış haklarını devrettik artık satmıyoruz çekildik piyasadan vs. gibi cevaplar veriyor. Sistemle ilgili yazılımsal mudahale edilmese bile bir sorun varsa yazılımcılara ücretli bu işi yaptırmak zorunda kalıyorsunuz. Hemen hemen her panelde bir sorun oluyor veya güncellenmesi gereken bir nokta oluyor örneğin instagram yorum beğenisi servisi eklenmesi gibi benim kullandığım panellerin hepsinde bunları yazılımcı bulup ücretli yaptırmıştım.
Sosyalforda ise işler şöyle yürüyor;
Hemen hemen her ay her ay olmasada 2 ayda bir güncelleme getiriliyor. Güncellemeyi ücretsiz indirebiliyorsunuz kendiniz kuramam derseniz 25₺ verip kurdurtuyorsunuz. İstediğiniz özellik yoksa yaptırmak isterseniz ek ücret ile kendileri yapıyorlar ama genelde öneride bulunursanır sonraki güncellemelerde fırsat buldukları zaman ekleniyor o özellik. Bir hata varsa sistemde bunu kabul ediyorlar. Şurada bir hatamız var üzerinde çalışıyoruz şu zamandaki güncelleme de düzeltmiş olmayı hedefliyoruz gibi. Bunu hiçbir panelde görmedim ben. Android ve ios uygulamaları hediye olarak veriyorlar. Daha fazla bilgi için kendileri ile iletişime geçin. Kısaca özetlemek gerekirse sosyalfor da karşınızda muhattabınız oluyor. Güncelleme gelen bir paneliniz oluyor. Sorun olursa çözüm odaklı çalışıyorlar ve en önemlisi aylardır diğer aldığım panel sahipleri gibi işi bıraktık yazılımcı bulun yaptırın vs. gibi bahaneler hiç üretmediler

Api konusuda gelirsek müşterileriniz için en büyük sorun bu olacaktır. Stabil çalışan bir panel bulmaları çok zor. Sosyalfor bu konuda kullanabilmeniz için bazı panel tavsiyeleri veriyor fakat o panellerde yine çok iyi değil. Çünkü piyasa artık kaldırmıyor. Bu konuda isterseniz eğrisiyle doğrusuyla api konusunda görüşebiliriz.