Panarogga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet hesabı 1 yıl önce ben verdim daha şifresi bile benim yaptığım şekilde duruyor hiç bir şeyi değiştirmemişsin kaldıki hesap büyük ihtimal çalınmış gibi duruyor çünkü giriş yaparken ana sayfaya atıyor adsense burada benim yapabileceğim bir şey yok
Hocam iyi güzel söylüyorsun da şifreyi bir sen birde ben biliyorum ben bile aldıktan 5 ay sonra sana sordum girmediğim için şuan bildiğin tüm emeğim çöpe gitti gibi görünüyor ama bu olayı çözmemde yardımcı olacak 1. kişiyi sen olarak görüyorum

Sayın yönetici @admin; yarın @Panarogga; hakkında şikayet konusu açacağımı belirtmek istiyorum.Arkadaşın konuşmaları tamamen beni kendisine yöneltti 1 hafta öncesine kadar “KESİNLİKLE BAN YEMİŞTİR,Neden peki : GOOGLE BU KAFASINA GÖRE BAN ATABİLİYOR” denilen hesap hakkında az önce telefonda “İHTİMAL OLARAK SÖYLEDİM,KESİNLİKLE ÇALINMIŞTIR” denilmesi ayriyetten “hesabı aldığından beri şifreyi değiştirmemen senin suçun” denildiği taktirde altında şüphe uyandırması ve bu şifreyi satıcı ve alıcı dışında kimsenin bilmemesi bunada satıcı tarafından verilen cevabın “HERKESİN TAHMİN EDEBİLECEĞİ BİR ŞİFRE” olması beni tamamen kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmaya yöneltmiştir.Yarın şikayet konumda arama ses kayıtları watsapp görüşmeleri vs tüm kanıtlar eklenip açılacaktır ve resmi makamlara Pazartesi iş günü şahıs hakkında ifade verilecektir