alpturkay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de kurmustum hatta evde 7/24 acik eski pc den, icine https://quickbox.io sistemini kurup ilerlemistim.

Istedigim filmler, diziler torrent trackera eklendigi anda download oluyo du otomatik. Tabi tracker oldugu icin uploadda yapiyordum, 8 TB harddiske kurmustum mis.. (Radarr ve Sonarr'dan yardim aliyodum)

Altyazi eklentisini tam yapamamistim, karakter sikintisi yasaniyordu. E birde sinirsiz google drive kuramadim, keske kurabilseydim o zaman vpsi de ucuzundan alip efsane sistem kurulurdu evde ki pc yerine.

Bunun icin bir araya toplanma fikrini reddetmek neden hic anlamiyorum. Yani sistem admine guven zor olabilir gercekten tanimadigi icin ancak, fikir muhtesem otesi.

Bu arada download kaynaginiz neresi? Altyazi eklentisi ile mi altyazilar cekiliyor? Server evde ki pc mi vps mi?
quickbox u bilmiyorum ama inceliycem plex den daha iyi düşüncen nedir karşılaştıra bildinmi hiç ? plex benim hoşuma gitti 1 ay ücretsiz deneme hesap aldım şuan mobilden pc den ve tv den deniyorum gayet güzel hoşuma gitti en güzeli de tv den rahatlıkla donma vs sorunu yaşamadan izliyorum kodi kullandıysan bilirsin eklentiler mevcut film izleyim diyorum ya videolar oynamıyor ya oynarsa bile busefer donma falan oluyor donmadan oynayanlar da oluyor ama açıkçası zevk vermiyor plex de hevesle izliyorum 😂 plex de hoşuma giden bir şey ise mesela dizleri attığım da kendisi ayarlıyor sezon ve bölüm şeklinde çok hoşuma gitti kullanıcı oluşturuyor paylaşıyorsun arkadaşlarınla içeriği herkişi kendine şifre koyuyor kimse kimsenin profiline erişemiyor falan. Alt yazı olayı şöyle söyleyim sistem otomatik alt yazı tespit ediyor ben genelde içerikleri dual atıyorum alt yazıda içinde mevcut içeriği başlatırken ses dilini alt yazı isteyip istemediğini seçiyorsun hususi dublajsız ve alt yazısı olmayan bir filmi deniycem nasıl oluyor bilgi veririm kendi bulacakmı neyapacak. sunucu kullanıyorum hocam. Ben şuan bildiğim netflix sistemi kullanıyorum yanaşmayan yanaşmasın hacım reklamlar la pc den tv den izlemeye çalışsınlar ben mis gibi açıyorum donma takılma yok zevk alarak izliyorum netflix de kullanıyorum 2 sini bir birine bağlaya bilsek tadından yenmez profilim de numaram var hacım whatsapp dan yazarsan ordan konuşur fikir alışverişi yaparız hem sende bir dener incelersin