Cepten yazdığım için o developer olayı öyle olmuş düzelttik farkıan vardığınız için teşekkürler.

Birde diğer kategoriler altında aldığım cevaplardan ötürü şöyle bir açıklama yapmak isterim

Birden fazla kategoride açtığım için ( yanlışlıkla ) hemen eleştiri aldım fakat yapıcı bir eleştiri yerine banlatmaya çalışanlar oldu. Elinize ne geciyor bunu yapınca bilmiyorum ama öyle düşünenleri bile gruba beklerimki biraz feyz alsınlar paylaşmak nedir ve birileri yardım etmeye çalışınca nasıl daha yararlı olur yardım edebilirim diye düşünebilsinler. Bir çok konuda yardım isteyenlerimiz aramızda çok yada 5 kuruşluk şeyi 1 kuruşa getirmeye çalışan ölücüler hatta 1 kuruşluk şeyi 5 kuruşa kaktırmaya çalışan cin çarpmaya çalışanlar.

Herşeye rağmen iyisiyle kötüsüyle herkesi beklerim.

"Birşeylerin değişmesini bekliyorsan kendinden başlamalısın" lafından yola çıkıp ta bazı basit ama büyük yardımı olacak kaynak kodlu projeler yada soru cevapları ile yardım olması dileğiyle açmış olduğum forum içi grup linki : https://www.r10.net/groups/r10-developers.html

Not: Yönetimden özür dilerim ( sonuçta ortada bir yanlış oldu aynı konuyu birden fazla konu açmak gibi )