_taka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Öncelikle şunu düzelteyim; wmTools üzerinden bir filtre mesajı gelmedi diye sitem filtrede değildir diyemezsin, kelime filtresi - sayfa filtresi - şu bu filtresi yersin ama wmTools bunu göstermeyebilir. Senin siten için olan durumu bilmiyorum.

Konuyla ilgili olarak ise;

Sitende;

2013 küpe modelleri
2014 küpe modelleri
2015 küpe modelleri
2016 küpe modelleri
2017 küpe modelleri
2018 küpe modelleri
2019 küpe modelleri

sayfaları olduğunu varsayalım.

Eğer bir arşiv sitesi değilsen (tarihtebugün tarzi) ki değilsin, yol haritası çıkarman lazım.

İlk başta diğer seneye geçince önceki seneyi düzenleyip yeni sene olarak vermeliydin konuyu ancak bunda geç kalmışsın anladığım kadarıyla.

Geçmişe bakmayalım, ben olsaydım şunları yapardım;

* Eskileri yeniye yönlendirirdim. Bu çok düz mantık olanı.

* Psikopata bağlayıp üsttekini yapmazdım, şunu yapardım; önceki konuların içeriği ve başlığında oynardım. Mesela 2013 küpe modelleri sayfasını, aranan başka bir terime çevirirdim. En havalı küpe modelleri, En şık küpe modelleri, Ünlülerin taktiği küpe modelleri gibi. Eski olan tüm yıllar için bunu yapardım. Bu konularında içerisinden 2019 küpe modellerine link verirdim.

Karışık oldu biraz kusura bakma, beynimi yazıya dökerken zorlanıyorum ( :
Hocam çok teşekkür ederim gerçekten fikir açısından benim için çok faydalı oldu. Bahsettiğiniz şeyin aynısını yapmaya çalışıyorum Kısmi olarak.

Sizin de deneyimli olduğunuzu biliyorum. Sormak istediğim soru şu,
bu eski sayfalar sizce filitreye mi girmiştir?

Yani pek çok eski konu google sıralamasında var.

Önceki eski konularda ( 3-4k hit alan ) google sıralamasında hiç bir şekilde yok. Sizce bu bir filitre mi? benim tahminim bu yönde çünkü diğer türlü imkanı yok sıralamada olmaması adına.

Hatta bazı eski konular 10k 15k okunma almış. Ama title araması yaptığımda ya sıralamada yok yada 2-3-3 sayfalarda çıkıyor.