Adwords ile sitenize hit çekmenizde bir sorun yok (legal olduğu sürece) ancak bu hitten AdSense kazanç sağlıyorsanız hesabınız belli bir süre sonra radara takılacaktır. Google AdSense forumunu inceleyebilirsiniz bu konu için, orada bu yöntemi kullanarak 30 40k kazanıp ödeme alamadan hesapları kapananlar var. Bu da reklam için harcadığın tutarın da yanmış olması demek.
Google politikaları gereği doğal arama olmadığı sürece kazanılan hit reklam veren için zararlı olduğundan sakıncalıdır. Buna pinterest, facebook vb. sosyal medyalardan direkt olarak kazanılan hitlerde dahil.
Ama sitenin içeriği, kullanıcıya verdiği içeriğin zengin olup olmaması ve aynı gelen kullanıcının reklam veren için değerli olup olmaması da önemli.
Adwords kullandığınız site için Adsense kullanımı yasaktır diye bi kuralları yok bildiğim kadarıyla. Adwordse 1 koyup Adsenseden 3 almak bizim suçumuz değil sistem kendisi veriyo bu parayı. Bu bi sorunsa bunun önlemini zaten alırlar. O hesapları kapanan insanların sitelerinde gerçekten bir kural ihlali var mıydı acaba. Ben şimdilik aylık 5 6 bin tl reklam veriyorum. Doğru kelimelerle legal içeriklerime hit çekiyorum. Ama bi sorun çıkar kapatırlarsa en fazla 5 6 binim gitmiş olur. Bi işe girdim battım derim