sivrikalem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Webmaster aracından herhangi bir ikaz mesajı almadı isen filtre ile ilgili endişe duymana gerek yok.

2013 altın rengi küpe modelleri ilgili aramada çıkan sonuçlar güçlü sayfalardır. Gittigidiyor ve benzeri sayfaların "altın küpe modelleri" ile ilgili sayfaları çıkıyor. İlgili kelime zaman aşımına uğradığı için ve senin sayfan da gittigidiyor'un sayfasına göre güçlü olmadığından dolayı çıkmaz.

"2013 altın rengi küpe modelleri" iki tırnak içerisinde yazıp arama yapsan da yine çıkmaz. Ama o başlığı 2019 olarak değiştirirsen sıralamaya girer. Google aramalarında tarih de baz alınır ve filtreleme için kullanılır.
Anlıyorum hocam ancak ben ilk 100 sayfada yokum. Asıl bahsetmek istediğim konu bu. Gittigidiyor vs tabii ki geçebilir. İlk sıra yada ilk sayfalardan bahsetmiyorum. ilk 100'de yokum.

Örneğin 5. sayfa 10 sırada yani 60. sırada titlesi şu şekilde olan bir sayfa var. ben konuda yer alan titlenin tamamını yazıyorum ama sıralamada yok

Saat Kombinleri | saatstore.com.tr

Ayrıca tırnak içerisine aldım, sadece iki sonuç çıktı ve sadece bir site Ben yine yokum