les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar 3k hitli 11 senelik bir sitem var. kategorisi moda.
Bu soruya özellikle deneyimi olan arkadaşların cevap vermesini istiyorum.

sitede yaklaşık 14k konu var. Moda sitesi olanlar bilir, sitede 2012 elbise modelleri vs gibi zamanı geçmiş bir sürü konu var. ve bu konuların sayısı en az 5-6k kadar.

en az 3k kadar sayfada ise sayfada kalma süresi 00.00 sn. Yani değersiz sayfalar.

Şimdi bu 3k kadar değersiz sayfaları, süresi geçmiş sayfaları kategori sayfalarına vs yönlendirip düzeltmeye çalışıyorum. Malum inanılmaz zor bir iş.

Ancak asıl sormak istediğim konu bu değil..

Sitede doğal olarak hit alan ve sıralamada olan pek çok sayfa var. Ancak

2013 altın rengi küpe modelleri (Title bu ) diye bir konu var ( biraz değiştirdim başlığı)

Google'de aratıyorum benim sitem görünmüyor.
Hemde ilk 100 sırada bile yok.

İlk sırada olan sayfalar ise title ile tam uyuşmuyor. hatta 3. sayfada desc'da arattığım kelimeler çıkmıyor bile.

Şİmdi sorum şu..

Bu site her hangi bir google filitresinde mi?
Filitrede değilse konu mu bir şekilde filitreye girmiş?

konu tam 7 senelik. 2.5k okuma almış. 4 tane yorum var altında.

Bu konuda yorumlarınızı ve bilgilendirmelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Gerçekten çok önemli bir konu benim için.
Webmaster aracından herhangi bir ikaz mesajı almadı isen filtre ile ilgili endişe duymana gerek yok.

2013 altın rengi küpe modelleri ilgili aramada çıkan sonuçlar güçlü sayfalardır. Gittigidiyor ve benzeri sayfaların "altın küpe modelleri" ile ilgili sayfaları çıkıyor. İlgili kelime zaman aşımına uğradığı için ve senin sayfan da gittigidiyor'un sayfasına göre güçlü olmadığından dolayı çıkmaz.

"2013 altın rengi küpe modelleri" iki tırnak içerisinde yazıp arama yapsan da yine çıkmaz. Ama o başlığı 2019 olarak değiştirirsen sıralamaya girer. Google aramalarında tarih de baz alınır ve filtreleme için kullanılır.