scylla40 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hastaevi.com a giriş yapıldığında kaspersky virüs uyarısı veriyor. belki bendeki virüs programında hata vardır, fakat siz yine de bir kontrol edin.

Bir tane sayaç eklemiştim sanırım o vermiş uyarı kaldırdım hocam sayacı, uyarıların için teşekkürler...

Nums adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum yeni siteden beklentin nedir ?. sıralamaya alındığına şükret .
Biz bir siteyi adam etmeye aylarca uğraşıyoruz daha yeni verim alabiliyoruz.
Hocam benim büyük bir beklentim yok daha geçen 6 ay öncesine kadar ilk 50 sırada rahat çıkarabildiğim konular alakasız sıralarda da sonlarda çıkıyor. Yeni domain alıp girince google öncelik tanıyordu, en azından öyle deneyeyim dedim, bu da aynı kötü sıralarda çıktı. Şöyle düşünün ultrasonda bebek ne zaman görülür diye başlık var 100 üncü sıralarda saçma sapan alakasız başlıklar var sıralamada onlardan sonra site çıkıyor bu bana göre mantık dışı, alakalı kelimeler ortalama 40. sırada bitiyorsa benim sitem de o civarlarda başlaması lazım diye düşünüyorum sıralamaya en kötü..

DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gogle değil hocam Gogıl

sivrikalem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç içerik eklemek çözüm değildir. kaldı ki, içeriklerin kalitesi de ayrı bir konudur. Uzun kuyruklu başlık seçiminden, görsellerle desteklemeye ve zengin içerik yaratmaya kadar birden fazla etken sıralamadaki yerini belirler. Eski bir site, SPAM linklerle çöp haline gelir. her gün güncelleme yapsan da bir verim alman zorlaşır.

yeni sitene de her gün güncelleme yapmalısın ki ancak belirli sayıdaki içeriklerin kendi aramasında birinci sayfada çıksın. artık rekabet çok fazla ve sitelerin güvenilirlikleri çok önemli bir mesele... devamlılık, dinamiklik, başka sitelerden gelen reflinkler filan ancak siteyi adam ediyorsun...
Bilgilendirme için teşekkürler