Bolanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncekiyle 3 yıl evli kaldım. Hatunu uyandırmazsan öğleden sonraya kadar uyurdu. Akşam eve gelince evi toplamaya başlardı. Ben buna laf söyledim diye çekti gitti. 1 hafta sonra dava açtı. Tamam bitsin dedim diye ben bitiren oldum bunların gözünde. 2 yıl dava sürdü. 150k maddi, 150 k manevi, 1500 TL nafaka, 500 gr altın, 6 yıllık borcu olan evimi istediler. Maaşıma haciz koydurdular. Tam 2 yıl süründüm mahkeme koridorlarında. Hakim 13k tazminat, 500 TL nafakaya hükmetti. Hemen kalan mallar için tekrar dava açtılar. Temyize gittim. 1 yıl da temyizde kaldı dosya. Sonunda davaları tamamen düştü. Çünkü zaten iddialarının hiç bir kanıtı, desteği yoktu. Sonra geldiler anlaşalım dediler. Mutfaktaki tencereleri alıp sktr oldular.

Kadın cinayetlerinin sebebini çok iyi anladım ben. Devlet de ihtiyacı olan milyonlara bakıyor. Bu kadınların bakımını da eski kocaya yüklüyor. Devletin tek derdi üzerinden sorumluluğu atmak.
Özetlemişsin, hem kandın zihniyetini hemde devletin üzerindeki sorumlulugu kocaya yüklemesini..(ben çok çekmedim, tek celsede bitmişti akrabayız diye ama 130k içeri girdim)