hocam 2011-2015 zamanının en büyük 3. e ticaret sitesinin genel koordinatorlugunu yaptım 0 dan aldım 2 milyon üye varken bıraktım ne stoklu ne stoksuz e ticaret çok zor 300 bin ile bile kazanamazsın bişey çünkü tahmininden çok fazla giderin olacak.Buraya kadar olumsuzdum ama şimdi önerdiğim kısma geçeyim tek ürün yapabiliyosan ( fırsat ürünü) ve maliyetini ucuza getirebiliyosan o zman kazanırsın .Maksimum sattığın ürün sayısı aynı anda 7-8 i geçmesin hatta olabiliyosa dediğim gibi tek ürün olarak yap.
Bence o yatırımı sosyal medyaya yap ve reklamdan gelir sağla .
İnşaallah herşey gönlünce olur.
İnşaallah gönlünce olur
çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve önerilerin için hocam. Zaten çeşit girmek için yeterli bütçeye sahip değilim fırsat ürünü içinde çok iyi fiyat almam lazım bu konuda sıkıntı yaşayacak gibiyim.
Yazılımcı olmanız bir sıfır önde olmanız demek ek olarak 300 bin orta düzey bir e ticaret için yeterli bir miktardır isim ve markalaşmak ise herşeyden önemlidir.
Unutmayın öyle bir isim seçin ki sizinle beraber büyüsün bu konu hakkında detaylı bir bilgilendirme özel mesaj olarak yolladım.
mesajınızı okudum hocam devir almayı düşünmüyorum kendim kurmayı düşünüyorum. teşekkür ederim yorumunuz için.