Bizim toplumumuz Güldür Güldür gibi ne idiğü belirsiz programlara da tiyatro diyor. Ben bir tiyatro öğrencisi olarak tiyatro ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını biliyor ve söylüyorum. Kültür ve sanat anlayışı ile eğitiminin sağlıklı bir gelişim göstermediği toplumlarda popüler kültürde aranan ya da sunulan kalite değildir zaten genelde. Gece gölgenin rahatına bak diye şarkı yapan oğlan da aynıydı mesela. Üstüne 10 sayfa akademik makale yazılır da zevk meselesi demek lazım tabi bir noktada...
Açar açmaz lafın gelişi; kısa bir süre sonra kapattım. Hiçbir koşulda estetik değer taşımıyor.
Kimseye bir şeyin şeklini yapmıyorum hemşerim.

Konu hakkında eğitimsiz bir arkadaş, bana eğitimini aldığım şeye dair tavsiye vermeye çalışıyor engin hayat tecrübelerine dayanarak, ona istinaden basit önermelerinin bende yemeyeceğini anlatıyorum.
Güldür Güldür'e şarkıdan geldik. Şarkı ile arasında popüler kültür gibi büyük bir bağ var. Birkaç tez atayım oku istersen. Enteresan mıymış değil miymiş
Tanışmadan etmeden senli-benli konuşan adamdan para kazanacağıma 30 kişinin izleyip, anlayabildiği bir oyunda oynamayı tercih ederim açıkçası. Okulda sanat kabızı diye dalga geçeriz bazen.
Seninle sosyolog ve psikologlar uğraşsın. Ben ne uğraşacağım?

Hadi hadi günün güzel olsun. Dikkat et kendine.
mtnyvz ne güzel cevap vermişsin bravo
Bu insanlar okuyunca sanıyorlar cahillik gitti, ama başka birşey baki kalmış çok açık etmiş sayın eğitimli eleman. Bkz. senli benli konuşmadım.
Eğitimli ve herşeye çamur atan eleştiriden başka birşeyini görmediğimiz insan.
Burada cevap verdiklerine sana tez atayım, ben tez yazıyorum, tezler okuyorum bu işlerden herkesten çok daha iyi anlarım deyip duruyorsun ya, bu yaptığın ezikliktir.