Merhaba dostlar, malum artık şahıs şirketi olduk muhtemelen özelgeden red yatını gelecek ve KDV ödemek zorunda olacağım . Şuan 50 Bin TL nakit param var özelgeden red cevabı gelirse İngilizce sitelerimi satacağım ve ortalam 300 Bin lira civarı param olacak.
E-Ticarete girmek istiyorum, domain sorunsalını saymazsak 10 yıldır hem internet ortamında hemde reel ortamda dükkan işletiyorum ticari zekam var. Sadece bu işi yapan arkadaşlara sorularım
Yazılımcıyım e-ticaret sistemini kendim yazabilirim bunu mu önerirsiniz yoksa hazır bir paket almamı mı ? Eğer hazır paket almamı tavsiye ederseniz hangi firmadan alayım hangisi iyi ?
Ürünleri yerinde görüp satın alarak mı yoksa hiç stoklamadan komisyon üzerine mi başlamalıyım ?
Domain ne kadar önemli ? boşta domain bulmak gerçekten zor birkaç kişiye teklif yaptım adamlar ağzını 20 bin üzerinde açıyor. diğer uzantılarla e-ticaret yapmak mantıklımı ? (örneğin club, biz, top,site,xyz vb.)
E-Ticarete girme o parayla şu iş daha iyi getirir (Vadeli vb. işlere yatırmayı düşünmüyorum) diyorsanız;
Fikirlerinizden ilham alacağım Vira Bismillah !