allah aşkına noktalama kullan anlayana kadar 5 defa okudum.
dikkat edicem hocam doğru söylüyorsunuz
Kız uzaklaştırma kararı almış madem, kızın başına gelme ihtimali olan şeyleri düşünmeyi bırakmalısın bence. Dünyada ondan daha fazla sana değer verebilecek insanlar varken unut gitsin.
hocam benim evime 30 metre mesafe arkadaşımın teknesinde oturuyorduk ben ona ne olacağını değilde ben şanssızlık orda denk geldiğim için karşımdaki insanda paranoyak olduğu için bu beni ihbar etti diye tekrar olay bana dönermi diye düşündüm çok doğru söylüyorsunuz umrunda değilim zaten
abicim sende bir garipsin hem kurtulmak istiyorum diyorsun hemde kiza ne oldu ne olacak diyorsun once sen kendini bir sorgula ve gerçekten neyi istediğine karar ver ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir
hocam ben sadece asayiş neden alır götürür onu merak ettim birde şansıma tükürem bende ordan gececeğim tuttu
Yapılan ölçümde 1.00 promili geçerse eğer TCK 179/3 hükmü gereği şahıs ifade vermesi için karakola götürülür. Alkol cezasından başka mahkemenin de ayrıca bir cezası oluyor. Yok 1.00 promili geçmediyse başka konudan dolayı götürmüşlerdir.
sanırım ondan dolayı hocam 4 birada 1.00 promili geçiyor galiba