alpturkay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu biraz hortlatıyor gibi olacak ama arama yaparken yeni gördüm. Tartışmalar çok anlamlı gelmedi, ben de aynı şekilde mantıklı buluyorum bu çalışmayı. Takıldı etti derdi olmadan, akıllı tv de, telefonda, tablette her yerde direk izleyebileceğin bir nevi kendi netflixin. Yanına sonarr, radarr eklersen tadından yenmez. Hele ki plexdrive kurup GSuite hesabına bağladın mı aman aman. Sonsuz kapasiteli özelleştirilmiş netflix. Biraz ubuntu dan anlasam kurucam hayrına 2 hafta bedava vericem. Kapıda resmen sıra oluşturur.

Hayatta kendini geliştirmek tabii ki önemli fakat biraz da ara vermek gerekiyor. Tabii dediklerimi kurarkende insanın ingilizcesini ve sunucu kurulumu bilgisini geliştirdiğini atlamamak lazım. Udemy den ders alıp dinlemek gibi değil belki ama yeni bir konuda zorlu bir pratik yaptırır bu olay.

Kendi plex serverın olsun, içine film atmak olsun bunlar insana keyif veren şeyler. Gidip parasını verip filmi alamayağımızdan değil, yapmanın verdiği zevkten dolayı yapılıyor bu. E tabi film/dizi izlemede inanılmazda bir kolaylığı oluyor, orası ayrı.

Uzun oldu biraz ama ben de aynı arayış içerisindeyim. Çok kişi olmadan pahalı olacağı için zor oluyor. Ama kurulumu biraz bilsem alıp denemeler yapıcağım. Daha da fazla detay biliyorum konu hakkında. Sorusu olan ve merak eden sorabilir, dediklerimin hepsinin kurulumunu bilen varsa da lütfen yazsın.

-- Bu arada AKK (AKN) kalkmadı mı? E 1080p izleme şimdi o kadar da sıkıntı olmaz sanırım.
hacı baktım kimse yanaşmadı lakin şahsi olarak plex çok hoşuma gitti güzel bir yazılım cidden bende kendim girmeye karar verdim kendi keyfime göre şuan sorunsuz kullanıyorum tv de android tv box mevcut plex ona da kurdum onda da sorunsuz şekilde kullanmaktayım.

Filmlerimin listesi. Afişleri vs herşeyi ototmatik çekmekte bulamadıklarını ayarlata biliyorum.

filme girdiğim de ototmatik olarak alt yazı ve film bilgileri film açıklaması çekmekte sistem.

Dizi içinde aynı şekilde herşeyi kendisi çekip sezon sezon bölüm bölüm ayırıp bana sunuyor. Sistem zaten kaldığın yerden devam etme özelliğine sahip bir sistem nerede kaldım sorunu yok

d