Kaç promil alkolle yakalandınız öncelikle hapis cezası alıcaksınız 110 promil üstü alkol ile yakalandıysanız.
31 Aralık'da daha yeni 3 ay 2 gün hapis cezası verildi lakin adli sicil kaydı olmadığından ertelediler.
bir dahaki alkollü yakalanmam'da direk hapis cezası verilicek avukata sorduğumda 1 yılımı silmemi söyledi
Kız konusuna gelince GBT sorgulaması yaparken büyük bir ihtimal birşey çıktı , kızın yaşı 18 üstü olduğunu var sayıyorum.
18 yaş altıysa zaten alınması normal
Gbt sinde birsey cikcagini sanmiyorum ayrilali 5 ay oldu assa yukari 1 ayi haric hergun denk geliyoruz ki dedigim gibi kendisi cok zengin bi ailenin tek cocugu babasi onu bir sekil kurtarir ben nezarette kaldigim gece o cikmisti ki o bana saldirdigi halde
Benim ile yasit hocam 18 in cok ustu yakalanan ben degil o muhtemel nargilede promil cikartiyor diye biliyorum bugun 2. Nargilesiydi ve kismen 4 bira icmistir hadi olsin 5 ustunu icecegini sanmiyorum icmes cunku sinirini biliyor pekte alkol etkilemiyor onu ama nettede arastirdim hapis cezasi varmis ne diyelim artik alma mazlumun ahini birde kendisi 2 yil once araba pert etti savurtarak o zamanda alkolluymus fakat yol kaygan ve biraz suratli oldugundan arac yoldan cikmis oda isin icine girerse yicek o zamn cezayi