Önce ki konuyu hatırlıyorum da daha kurtaramadın mı hocam kendini bu kızdan?
burası ufak yer hocam yani daha 20 gün önce arkamdan dur *** köpek sana diyorum duymuyormusun diye bağırıp üstüne durmayınca o.ç. dedi bende babamın ağzından msj attım babamın telefonundan bunlar iyi şeyler değil biz seni seviyoruz siz anlaşamamış olabilirsiniz ama eşim ve benim içeren şeyler konuşmayın sorunlarınızı kendiniz halledin diye sonra çatmayı kesti ama mecbur denk geliyoruz.
sorunun cevabını vereyim dostum bir polis olarak..
alkolmetrede 100 promil üstü çıkan şahıslar yasa gereği genel trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten karakolda ifadesi alınır adli işlem yapılır. yani yediği trafik cezasına ek olarak savcılıktan da para cezası alır
ben 2.70 promille geçen sene temmuzda ceza yedim karakola çağırmadılar arabayı çektircez dediler dedim kardeşim geliyor gelincede tmm o zaman deyip iyi akşamlar dileyip gittiler

zaten yolda giderken anonsla çevirmişlerdi normal süratte düz gidiyordum ama kanun değiştiyse bilmiyorum siz işin içinde biri olarak biliyorsunuzdur muhtemelen
Polise sorun çıkarmış olabilir mi? Eğer öyleyse asayiş ekipleri karakola götürebilirler.
yok hocam sorun çıkarmaz zaten 1000-2000 ceza hafif esinti gelir onlara onun sorunu ehliyeti kaptırmak olur ama üflemedi dicem arabadan indi ekip otosunun başında beklediler sonra geri bindi polis camdan baya bişy anlattı öyle problemli bir durum yoktu sonra tekrar indi asayiş arabasına bindiler gittiler 2 dakka geçti babası zaten tam gaz gelmiş arabayı aldı gitti yani kendisi psikopat olsada çok ağırdır