Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olaylardan bayağı bir paranoyak olmuş gibisiniz, ihale size kalsa ne olacak ki?

Tutun ki siz ihbar ettiniz, yasa dışı bişey mi? Neden korkuyorsunuz?
hocam şimdi biraz paranoyak bir insandı diğer konumda anlattım zaten mesela ben günlük 2 saat yaklaşık 10km küsür yürüyüş yaparım buda ya gece 10 dan sonra yada öğleden sonra 6 gibi çıkarım şimdi kendisinin babası 20-30 milyon dolarlık buda ailenin tek çocuğu olduğu için bu olaylar ailelerede yansıdı çünkü ciddi ilişkiydi zaten mezhep farkından (ben sunni o alevi) biraz sorun yaşadık benim annem onunda babası az karşı çıktı

şimdi sahilde yürüyüş yolu var deniz kenarı pist tarzı ee buda yalnız takılır yani akşam ayrı sabah ayrı nargile içer gündüz orda denk geliyoruz hatta birde bugun öğleden sonra çarpışıyorduk o kadar diyeyim üstüne msj atmam üstüne bide çevirmede beni görmesi ve hiç bir şey yapmadığım halde aldattım diye şikayetçi olması ülkenin aptal kanunlarındn bana uzaklaştırma verilmesi babasının beni her gördüğünde dövecek gibi bakması yani ben korkmuyorum birde kendisi gelip kuzenlerle sahilde içerken bana saldırdı ben 3 gün ceza evine gittim disiplin hapsine

ama asil sorun neden asayiş götürsün cezayı yazar aracı alacak biri gelsin alsın der salar insanı