merhaba arkadaşlar daha önce ayrıldığım kız arkadaşım hakkında bir konu açmıştım neyse konu ora geleceği için başta söyledim

şimdi arkadaşın teknede oturuyorduk saat 12 oldu eve geçelim dedik bizimde mahallenin köşesini sürekli polis keser tam barlar sokağının köşesi. Arkadaş evine doğru yönlendi bende eve doğru geçerken bir baktım benim hatunu durdurmuş polis muhtemelen nargile içmeye sahildeki kafeye gelmişti ki muhtemelen 2-3 birada içmiştir çünkü polis ceza yazıyordu. benide gördü maalesef ve gereksiz bir uzaklaştırma aldırdı bana fakat mahalle benim yani deniz kenarına 30 metre benim ev onun evi ise çalış bölgesinde yani yaklaşık 6 km ötede bundan sorun çıkacağını sanmıyorumda

Şimdi benim anlamadığım bende alkollü yakalandım ve ceza yedim ehliyete el koydular fakat aracı alkolsüz ehliyetli biri gelip alabilir dediler benide saldılar cezayla gönderdiler

fakat kızı baya bi beklettiler asayiş arabası geldi ona bindirdiler ve karakola götürdüler sanırım sonrada babası annesi ile gelip arabayı aldı götürdü ALKOLLÜ YAKALANDIĞINDA ARTIK ASAYİŞ Mİ ALIYOR ?

alkollü yakalandığında ifade vermiyorsun bildiğim kadarı ile kendisi asla ama asla uyuşturucu vs. gibi şeyler kullanmaz sigortası kaskosu vizesi tamdır ki zaten araç 2017 model ve 200 bin tl üstü bi araba yani son zamanda bu şekil yakalanan varmı karakola götürüyorlarmı ?

birde ben uzaklaştırma olduğu halde özelden bir kadın beni arayıp onu tanıyıp tanımadığımı sordu bende tanıyorum dedim işte rahatsız edip zarar vericenmi dedi bende ne saçmalıyorsun dedim vs. vs. böyle bir konuşma geçtiği için 3-4 saat önce ona msj atmıştım attığım msjdada beni bi kadın aradı seni tanıyıp tanımadığımı sordu bende tanıdığımı söyleyince zarar vericenmi vs. tarzı sorular sordu siz kimsiniz dediğimdede kapattı ben sana zarar vermem sana düşman değilim bu süreç zaten bana acılı ve büyük zarar la geçti rahatsız ettiğim için tekrar kusura bakma iyi geceler dilerim diye msj attım ve bunun üstüne çevirme olayı oldu ve bende gayri ihtiyari ordan geçtim acaba ihale bana kalırmı ihbar ettirdiğimi düşünürmü ki biraz o yapıya sahip tam kafam karişti msjın üstüne bu olmasından dolayı