utku79tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadım öncelikle hayırlı olsun. Özellikle tayin dönemlerinde güzel hitlere ulaşabilirsin.
Sonrasında bir öğretmen olarak tavsiyelerime geleyim. Kendi okuluma girdim baktım.
Sitede meb den farklı bir bilgi yok. Bu yüzden bir ayrıcalığı olmalı. Bu şekilde kalırsa ben şahsen meb in sitesini tercih ederim. Türkiye'deki okul sayısını düşündüğümüzde daha fazla bilgiyi derlemek de çok zor.
Bu durumda siteyi öğretmenlerin öğrencilerin vs bilgi paylaşabileceği, okul hakkında bilgi, fotoğraf, çevre, şehir hakkında bilgi, ev kiraları, öğrenci profili vs. bilgi paylaşımı yapıp bilgi edinecebilecekleri bir siteye dönüştürebilirsen gerçekten güzel iş olur ve hit de güzel olur özellikle tayin dönemlerinde. Buna ek olarak tayin dönemi öncesi önceki tayin dönemlerinde kaç hizmet puanı ile almış okul bu da oldukça aranan bir durum. Tabi bunları ancak öğretmenlerin paylaşımlarıyla sağlayabilirsin. sosyal medya etkili insanlar ilk önce sosyal medyadaki paylaşımlardan arıyorlar. Büyük bir facebook grubu, instagram (şimdilerde daha geçerli olduğunu düşünüyorum instagramın) gibi bir şey düşünüp siteyeyönlendirebilirsin.
Hayılısı olsun.
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Tavsiyeleriniz çok güzel, çok hoşuma gitti. Amacım arama yerinden tüm okullara kolayca ulaşabilmek idi. Meb'in sitesinde bilgiler yer alıyor dediğiniz doğru ancak derli toplu bir şekilde bilgilerin yer almasını istedim. Site şu an çok yeni. Tavsiyelerinizi dikkate alarak sitede geliştirmeler yapacağım inşallah, teşekkürler.