Merhabalar,
Forumdan bir arkadaştan iddaa uygulaması almıştım tahminleri arka planda web üzerinden panelden giriyorduk yanlız veriler maçkolik ve sahadandan çekiyordu. Yani panelden ben hangisini seçersem ordan çekiyordu. Çekme işlemide şöyleydi maça ait iddaa kodunu yazınca maça ait takım isimleri tarih saat bilgisi ve alt tarafınada maça ait bütün iddaa tahmin ve oranları geliyordu ben ordan hangi tahmini seçersem üstüne basıp ekle dediğimde uygulamaya gidiyordu. Yanlız şimdi maçkolik ve sahadan siteleri güncellendiği için sistem çalışmıyor. Satın aldığım arkadaşlar 2-3 kere görüştüm hiç birşekilde çözüm bulamıyor daha açıkcası bende beklemek istemiyorum o taraftan birşey gelicek diye arkadaşa en son sorduğumdada uygulamayıda satmıyorum dedi. Neyse aşağıda panelin çalışırkenki görüntülerini koyuyorum ve hatalı yani şuan çalışmayan halini. Yapabilcek arkadaşlar ulaşıp fiyat tekliflerini iletirse sevinirim.
NOT: Eğer otomatik olmazsa uygun fiyata aynı sistem üzerinden manuele çevirebilen arkadaşlarda ulaşabilirler. Manuel girişlerde tarih saat takım isimleri ve tahmin seçeneği manuel girilcek aynı yerden.
Panel Çalışırken iddaa kodunu girdiğimde verileri bu şekilde çekiyordu,
Panel şuan yani çalışmaz haldeykende bu şekilde,
Panelin veri çektiği adres kod kısmıda şu şekilde,