Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Yirmilik dişimde ve bir azı dişimde sıkıntı var. Diş hekimine görünmem lazım ama diş konusunda epey titizim. Korku da olunca iyi bir yer seçmek istiyorum.

Daha önce bir dişin çekimi için Hospitadent hastanesine gitmiştim. Oldukça güler yüzlü insanların karşıladığı, temiz bir ortamda acı bile çekmeden dişimi çekmişti. Çok memnun kalmıştım ama doktorlar değişmiş.

Şimdi tereddüt ettiğim kısım son zamanlarda çok fazla şikayet açılmış. Fazladan para çıkarmaları mı dersiniz, implant yapmak için adamdan habersiz dolguyu boşaltmaları mı dersiniz, adama haber vermeden kaplama için dişlerini kesmesi mi dersiniz onlarca şikayet var. Geri adım attım.

Ailemin ve komşularımın sürekli gittiği bir dişçi var ama özellikle azı dişim sıkıntılı olduğu için donanımlı bir yere gitmek istiyorum.

Tavsiye edebileceğiniz yerler varsa sevinirim.
Doktorlara özel dijital pazarlama işleri yapıyorum. İnternetten doktor aramaları konusunda mesleki deformasyon sebebiyle güvenip bir türlü diş hekimine gidemedim. Çalıştığım bir diş hekimi de olmadığı için 2 senedir problem yaşıyordum. Bir arkadaşın önerisi ile Erhan Civelek ile tanıştım. Biraz yoğun ama gerçekten iyi bir hekim. Para konusunda da gerçekten iyi. İstersen bir gidip görüş derim. Selamımı söylersen yardımcı da olacaktır. Ataşehir'de kliniği.