Geçenlerde konularda bir host firmasında bulunan çoğu reseller kullanıcısı pinterest tarafından ip bloğu ile banlanmış ve baya bir sorun yaşanmıştı.
Demek istediğinizi anlıyorum bu yuzden olmaz değil olur.
Ancak ilk başlangıç için reseller uygun en azından belirli bir süre
Banlanan kişiler nedense hep sesiz aynı hataya düşmemek adına biraz yorumda bulunsalar herkes faydalansa
ben çok hesap banlattım hocam hatta şöylede bi durum başıma geldi resellerım vardı 1 yıllık ödeme yaparak aldım burda barınırken 2-3 hesap banlandı belli bi süre sonra hadi dedim şu siteyi burda kurayım sonra taşırım demeye kalmadı 17. pinde yine patladı. Pinteret eklentisini yanlış kullanan arkadaşlarda var hızlı pinleme yaptırıp yada aralıgı yanlış ayarlıyorlar örnek vermek gerekirse eklenti ilk kuruldugunda 3-5 dakika aralıklı geliyor vatandaş napıyor 17-28 dakika gibi gibi öyle yapılacagına 3-60 veya daha fazla ayadlanabilir. 17-28 ayarlı oldugunda ne oluyor eklenti habire 20. dakikada 17 dakikada 27. dakida gibi gibi tekrarlayarak atıyor. 3-60+ olsa zamanlamayı daha doğal olarak yapar. 57 atar 28 de atar gibi gibi kusura bakma bu dille anca bu kadar😊