İyi günler arkadaşlar,

Niche işine girmeyi düşünyorum bir tane kelime buldum bu kelime hakkında sizin düşüncülerinizi merak ediyorum.Araştırmalarımı https://www.r10.net/niche/1933091-tu...l-full-hd.html bu konudaki videoyu izleyerek ve sürekli araştırma yaparak devam ettiriyorum.

Bu kelimde .com .net dolu ama kullanılmıyor boş sadece .org kullanılıyor siteyi incelediğim de de herhangi bir reklam yerleşimi bulunmuyor bu 3ü dolu olduğu için bende .xyz adresini satın aldım.

Şimdi kafamdaki bazı sorular için sizden cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim;

1- .xyz domain herhangi bir problem çıkartırmı
2- Siteyi açtıktan sonra makale satın aldıktan sonra r10 üzerinden güvenilir bir seo paketi ve bu konudaki link wheel ile siteyi güçlendirip sosyal medya dan kendimde sürekli paylaşım yapmayı düşünüyorum.Bu ikisini birlikte kullanmak bana yarar sağlarmı yoksa ikisinden birinimi kullanmalıyım.
3- Adsenseyi yeni bir gmail ve yeni bir adsense hesabı ile birlikte vpn kullanarak yabancı adsensemi kullanmalıyım yoksa eski kullandığım Türkiye adsense hesabı üzerinden devam ettirsem olur mu ?

4-Yabancı adsense hesabı kullanmak için neler yapmam gerekiyor nelere ihtiyacım var para kazanmaya başlarsam eğer bu gelen parayı nasıl ve nerde muhafaza edip kendi hesabıma geçireceğim

Değerli yorumlarınız ve fikirleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.