örneğin her gün 2 - 3 saat pinterestte hesap geziyorum. en sın açtığım site tr alan adlı para kazandırmadığı için pinterest tarzına çevirdim.
ee ama hangi kategori seçecektim. önceki açtığım 2 sitenin kategorilerinden farklı kategoriler seçtim. toplamda 6 kategori var.
tabi zamanla öğreniyorsunuz. Aylar sonra bir ayrıntı öğrendim. bir kategorideki bir pin kayıt rekoru kırıyor bende... (nazar değmesin)
ama o kategoriyi nasıl atlamış olabilecrğimi anlamıyorum. pin görüntüsünü dün atmıştım, aynı pin şuanda 4.4k kayıda ulaştı. dünden bu güne 1k arttı.
hesabım 390k görüyülemeye ulaştı tabi iststistikler 2 gün geriden geliyor. tğm görğntülemenin %99 u sadece bir pinden.
siteme gelen dün 255 tekil hitin %99 u aynı link üzerinden...
şimdi ben bu tarz bir pin taktiğine yakın bir taktikte site açmayayım mı?
sadece 1 kategoride açsam muhtemelen 1 ay sonra 100k görüntüleme anca olacak, ben yine uyuyacaktım.
bir haftada 17 tl kazanmış tutarın % 80 civarı bir pinden. bakalım boşta sadece blogger sitem kaldı onda bu pin taktiğini deneyeceğim.
hocam söylediğiniz durumun aynısı bende oldu yani şu an adsensem filan yok zaten

pinterest hesabından ilk bir iki paylaştım hit vs.. neredeyse 3-5 ama bir tanesinde 1 K filan görüntülenme acayip şaşırdım diğerlerinde 3-5 görüntüleme

bende çok fazla acemiyim denicem bakalım artık