Evet bu dediğin siteyi biliyorum ve kullanıyorum bu eklenti sayesinde video seo puanı 70 kadar yapabiliyorum çok çok zorlasam belki daha fazla olur ama max 60 ve 70 arası yapabılıyorum iyi gözüküyor ama gel görki izlenme olmuyor istediğim kadar her ne kadar yeni kanal olsada daha fazla izlenme olmasını istiyorum. Kanal 2.5 ay oldu açalı izlenme sayısı 150-250 civarı. Bir aylık alsam diyorum 30 dolar denesem verim alabilirmiyim diye
Daha yolun çok başındasın. Sana şöyle söylim. Kanalında 200 vieo ya erişesiye kadar ve 6 aylık zaman geçesiye kadar kanalın trafiğine abone artışına vs. bakma bile. İlk 6 ay boyunca sadece video içerik üret kanalında paylaş. ilk 100-200 videonu attıktan sonra raporlara bakmaya başla. Yoksa moralin boş yere bozulur ve erken pes edersin.
Youtube uzun bir yolculuk aslında. Herkes elbette ilk günden izlenmek ister ama böyle bi şey mümkün değil. Youtube tarihinde kimse ilk günden izlenmemiştir (başka kanallardan verilen destekler istisnadır). Ne Enes Batur, ne Orkun Işıtmak ne de Ruhi Çenet ilk günden hemen patlamamıştır. Sabır en önemli kozun. Sabırlı olmazsan başarısızlıkla sonuçlanır Youtube maceran.