Arkadaş galiba işin sisteminden habersiz. Öyle oyuncu toparlamak, oyunu bilmeden işe atılmak kolay değil. Yani bu işler öyle çocuk oyuncağı değil. Sadece konuyu açanın üslubuna karşın cevap veriyorum. Ben 10 yıldır bu işin takipçisiyim ve bizzat içinde oldum. Max. gördüğüm online oyuncu sayısı 1000 küsür oldu ve ben 50 milyar falan göremedim maalesef. ( 1000 oyuncu için de, öyle oyunu aç gelsin oyuncu devri yok. Piyasada sağlam files bulamazsın. Sistemi kendin düzenleyip kontrol edeceksin, kodların yapısını kendin düzenleyip bileceksin ve editlemeleri kendin yapacaksın. ) Varsa yaptığınız işler açıklayın da bu işten nasıl 50 milyar kazanılıyor görelim. Mileti boşa gaza getirmeyin derim

Yasal mı?

- Bizzat işin içindeydim ve yasal değil, oyun telif hakı sahibi teli davası ile hak talep edebilir. ( Yapılmadı ama yapılmayacağı anlamına gelmez. )

Not: Yaklaşık 3 hafta önce açtım ve profesyonel olarak daha önce bu işteydik ve bizi piyasada neredeyse tanımayan lonca yoktu. Oyun sistemi beğenilmediği için tutmadı. Bu işler öyle atmakla olmaz...