10 yılı aşkın süredir Knight Online PVP sektöründeyim, sektörde kullanılan web panellerin yüzde %99'u bana aittir. (Bazıları lisanslı bazıları illegal yollardan edinilerek kullanılmaktadır). Knight online ile uğraşan kişiler tanımışlardır beni. Konumuza gelecek olursak sadece KOPVP üzerinden konuşursak bu o kadar da basit değil kardeşim, toplamda 10.000tl ye yakın masraflarımda birden fazla PVP server açma maceram olmuştur. Sonuç: 1 kuruş gelir yok ve hüsran. KO Oyuncusu bir değişiktir. Vermek istediğim mesaj budur aslında. Sen binlerce liralık reklam yaparsın oyuncu web paneli çakma olan teknolojiden bi haber + oyun yazılımı da o kadar sağlam olmayan hile kol gibi olan neredeyse her yerinden vizyonsuzluk akan oyun sunucularını tercih eder. KO Piyasası bi değişiktir belli başlı oyun sunucuları vardır bunlardan en önemlisi bence YOURKO'dur. Bu oyun sunucu ben yeni bir oyun sunucusu açıyorum dediği an karşısında rakip bırakmaz. USKO ile aynı gün server açsın bu oyun sunucusunun en az +2000 oyuncusu olur. Burada vermek istediğim mesaj isim yapmışlıkta bir o kadar önemlidir. Son olarak yıllardır KO PVP'lerin reklamını yapan bir forum sitesi var. Şimdi burada reklam olmasın ama pamuk prenses ve yedi cüceler den aklınıza gelir o forum sitesi Orada eskiden sabit konu satın alıp reklam yapınca güzel oyuncu geliyordu sunucunuza bu günlerde bence orasıda popülerliğini yitirmiş olup çokta katkı sağlamayan bütçenize ekstra masraf açan bir reklam forum sitesi haline dönüşmüştür. Velhasıl kelam o ki KO PVP piyasası için özet cümle şudur -> nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden